Sinpeks - znak poverenja i simbol iskrenog partnera svakom vrednom coveku

Sinpeks Doo je korporacija koja se prodaje preko 600 traktora i preko 30.000 priključaka i drugih mašina godišnje u svim balkanskim drzavama. Ove količine nas stavljaju na poziciji najboljeg i najvećeg prodavca u Makedoniji , a na Balkanu smo treči po količini prodanih traktora i mašina. Više od 33 godine mi smo odličan primer naše posvećenosti u izgradnji dugoročnih odnosa sa svojim zainteresovanim stranama, kroz fer i etičku poslovnu praksu. Sinpeks je stekao poverenje kupaca svojim asortimanom proizvoda koji su nadaleko ocenjeni po kvalitetu i po korektnoj ceni. Snažna distributivna mreža od preko 10 svojih prodavnica i preko 50 dilera efikasno podržava naš asortiman u kom su 25 kultnih brendova. Sa preko 7.000 masina i to poljoprivredna mehanizacuja,gradezni program masina, sumarska i gradinarska oprema, alati svih vrsta, ulja i maziva radimo dobar posao u dobroj nameri, povezani kroz odnose koji održavaju nas i svet koji zovemo dom. Zajedno, radimo to za skromne ljude. Vredni ljudi. Ljudi čiji su poslovi ključni za život svih nas. Gledamo ih u oči, govorimo istinu i stojimo uz naše kupce. Zbog toga je Sinpeks postao znak poverenja u balkanskim zemljama. John Deere, Husqvarna, Lienherr, Makita, Tafe,… su naši partneri vise od 15 godina. Zašto ne bi bili i vi ?

Sinpeks u Bitolju

SINPEKS doo je kompanija koja je osnovana 1990 godinu u Bitolj. Na početku osnovno zanimanje kompanije je bilo prodaja traktora i poljoprivrednu mehanizaciju. Danas je portfolio firme mnogo širi.
SINPEKS je zastupnik mnogo svetskih brendova traktora, poljoprivredne mehanizacije, raznih aparata za kuću i gradinu, građevinskih mašina, motorna ulja i maziva.